EL-TA A/S har igennem 20 år leveret til Lindpro. Leverancerne varierer fra store løsninger til Aarhus Universitet til små gruppetavler til boligforeninger m.v. EL-TA kan med egenproduktion i Danmark levere hurtigt og tilgodese ønskerne om vedligehold hos kunderne.

Serviceleder, Kent Mønsted Christiansen udtaler: “Vi har samarbejdet med EL-TA i 20 år, og kender dem derfor godt. Det giver et nemt og smidigt samarbejde, og så er det en klar fordel, at de ligger lige i nærområdet. På den måde kan de nemt og hurtigt komme ud til kunderne, og vi kan få lavet småjusteringer og tilretninger på anlæggene. Vi har også kunder, som f.eks. AAB, der specifikt ønsker eltavler, der er produceret i Danmark. Det lever EL-TA også 100% op til.”

Aarhus Universitet en fast kunde

EL-TA har igennem leverancer til Lindpro renoveret tavler for Aarhus Universitet igennem 20 år. Tavlerne fornyes eller renoveres i forbindelse med tilbygninger og ændringer i auditorierne på universitetet. Projektchef Lars Frode Lindgaard Jensen ved Lindpro udtaler: Vi har et godt samarbejde med EL-TA. De er altid villige til at lave evt. ombygninger direkte hos kunden, og de er hurtige og leverer til tiden. Samtidig er deres kvalitet i orden.”