EL-TA A/S er en dansk producent af eltavler og tavleanlæg. Vi har 30 års erfaring og bygger tavlerne efter kundens specifikationer og ønsker. Vores brand er driftssikkerhed, høj kvalitet og god service. Vi servicerer vores kunder 24/7 og ser det som vores fornemste opgave at understøtte deres behov. 

Specialbyggede gruppetavler, effekttavler og styretavler

EL-TA producerer alle former for specialbyggede eltavler og tavleanlæg. Vores sortiment omfatter alt fra bolig- og byggestrømstavler op til modulopbyggede effekt- og styretavler til industri og erhverv. Tavlerne er bygget af modulsystemer med typetestede komponenter og kapslinger, der opfylder alle nationale så vel som internationale standarder og regelsæt. Vi yder kompetent rådgivning og vejledning både i projekteringsfasen og efter idriftsættelse. Alle anlæg leveres klar til tilslutning. 

 

Medarbejdere i op til 20 år

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Vi har ansatte, der har været hos os i 20 år, og det sikrer en kolossal erfaring til gavn for vores kunder. Samarbejdet imellem kunden og medarbejderen er smidigt og problemfrit og via en tæt, personlig dialog udvikles den optimale løsning.

Fejlfri levering

Vi har på grund af et stærkt kvalitetsstyringssystem og dygtige medarbejdere en meget lav fejlmargin. Kvalitetssikringen starter allerede i projekteringsfasen og sikrer, at alle relevante data er klart defineret. Vi udfører derforuden 100% kontrol på alle tavler og anlæg, før de leveres. 

Langvarige kunderelationer

Vi passer godt på vores kunder og yder en høj service. Det er en del af vores DNA og noget vi prioriterer i alle dele af samarbejdet. Derfor er langvarige kunderelationer normalt hos os.

 

 

EL-TA gi'r en hånd med...

EL-TA har indgået erhvervspartnerskab med Dansk Folkehjælp for at støtte op om det arbejde Dansk Folkehjælp gør for at hjælpe socialt og dårligt stillede børnefamilier i Danmark, blandt andet gennem feriehjælp og uddeling af julehjælp.
Pensionister, handicappede og ensomme nyder også gavn af Dansk Folkehjælps sociale arbejde. Dansk Folkehjælp arbejder ikke kun i Danmark, men hjælper også fattige og ofre for menneske- og naturskabte katastrofer rundt om i verden.

Du kan se mere om Dansk Folkehjælp på deres hjemmeside www.folkehjaelp.dk