EL-TA A/S blev grundlagt i 1987 af Jørgen Helbo på Sønderskovvej i Hørning mellem Århus og Skanderborg. I 1994 flyttede EL-TA A/S til den nuværende beliggenhed på Nydamsvej 4. I 2008 indtrådte Carsten Christensen som partner.

EL-TA A/S beskæftiger i dag ca. 25 velkvalificerede medarbejdere der alle med en relevant baggrund som elektriker eller el-installatør gør EL-TA A/S til en stærk samarbejdspartner.

EL-TA A/S er leveringsdygtig i alle former for tavleanlæg, fra store effektfordelingstavler på flere tusinde ampere, byggestrøm, styretavler, til betjeningstavle og gruppetavler for boliger. Tavleanlæggene opbygges efter kundernes specifikationer og ønsker, og vi yder i den forbindelse råd og vejledning.

 

EL-TA A/S anvender markedets kendte modulsystemer og komponenter. Dette garanterer kunden en kvalitet, hvor alle normer er opfyldt og sikrer en problemfri servicering af anlægget.

EL-TA A/S har et velfungerende kvalitetsstyringssystem der starter allerede i projekteringsfasen. Alle relevante data er klart defineret og alle tavler gennemgår en grundig test og kontrol før de forlader fabrikken.

EL-TA A/S ønsker gennem et tæt og personligt samarbejde med kunden at skabe det bedst mulige resultat på en konkurrencedygtig løsning af høj kvalitet.

 

EL-TA gi'r en hånd med...

EL-TA har indgået erhvervspartnerskab med Dansk Folkehjælp for at støtte op om det arbejde Dansk Folkehjælp gør for at hjælpe socialt og dårligt stillede børnefamilier i Danmark, blandt andet gennem feriehjælp og uddeling af julehjælp.
Pensionister, handicappede og ensomme nyder også gavn af Dansk Folkehjælps sociale arbejde. Dansk Folkehjælp arbejder ikke kun i Danmark, men hjælper også fattige og ofre for menneske- og naturskabte katastrofer rundt om i verden.

Du kan se mere om Dansk Folkehjælp på deres hjemmeside www.folkehjaelp.dk