Inservio

”Jeg handler med EL-TA, fordi de leverer et rigtig godt produkt. Kvaliteten er i orden, og så er de både hurtige til at lave tilbud og til at sende tegninger. Det betyder meget, at jeg kan vende tilbage til mine kunder hurtigt og dokumentationen er i orden. Samtidig har vi arbejdet sammen i 10 år nu og kender hinanden rigtig godt. Det giver et nemt og smidigt samarbejde”

Christian Laursen, ejer af Inservio ApS.

 

 

Stilling Køl & El

”Vi handler med EL-TA, fordi det er vigtigt for os at have vores tavleleverandør tæt på. Det gør det nemt og smidigt at samarbejde og nemt at få hjælp til eventuelle reparationer. Samtidig er EL-TA et mindre firma, som gør kommandovejen kort, og det kan jeg godt lide.”

Indehaver af Stilling Køl & El, Preben Skøtt.

 

 

Østerild & Hannæs El-Service

”Vi handler med EL-TA fordi de er fleksible, og fordi vi kan regne med priserne. Der er ikke store udsving, som andre ofte tilbyder, og det sætter jeg stor pris på” 

Jan Sekkelund, Østerild & Hannæs El-Service.

 

 

EL-Dam

”Vi har brugt EL-TA i mange år, primært fordi samarbejdet kører rigtig godt. Det er stabilt, og vi har en god dialog med dem. Har vi nogle spørgsmål, er det nemt at få svar. Det fungerer bare godt.” 

Anders L. Verup, ejer af EL-Dam, Jægerspris.

 

 

Hørning Installation

”Vi handler med EL-TA fordi de er lokale, og det gør det nemt at samarbejde. De er fleksible og vi kan hurtigt få både tilbud og bygget el-tavler. Samtidig er EL-TA en virksomhed ligesom os selv, med en mindre/flad organisation & det giver en kort beslutningsproces, som jeg sætter pris på.”

Jacob Fjord Nielsen, ejer af Hørning Installation ApS

 

 

Vietz El-installation

”Vi handler med EL-TA, fordi vi får en god og sober behandling hver gang. Personligt kan jeg rigtig godt lide EL-TA – ikke mindst direktør, Carsten Christensen – og så er priserne i orden. Samtidig laver de kvalitetsarbejde, som vi ikke kan sætte en finger på.”

Poul Henning Vietz, ejer af Vietz El-Installation.