25 års jubilæum i EL-TA A/S

Mandag den 4. maj 2020 var en festdag i EL-TA A/S, hvor Peter Hornstrup kunne fejre sit 25-års jubilæum som El-tavletavle konstruktør.
Trods passende Corona forholdsregler, blev der alligevel plads til en hyggelig dag hvor vi kunne fejre Peter.

Peter har gennem sine år som tavlebygger, opbygget stor erfaring inden for alle typer tavler på det danske marked, og besidder en viden der er til stor gavn for kollegaer og kunder. Hans fortrukne område er inden for styring og regulering, men han bygger også gerne alt fra gruppetavler op til fordelingstavler på flere tusinde ampere.

Det skal fra alle i EL-TA A/S lyde et stort tillykke med dagen, og tak for altid god kollegial opbakning.

 


 

Nyt Logo

Med 32 år på bagen og titlen som en af de tavlebyggere i Danmark, der har eksisteret i længst tid under samme navn, er det tid til ændring af EL-TA’s logo. 

Det tilrettede logo står skarpere, samtidig med at det har genkendeligheden til det gamle. Det nye logo har vores brandværdi omkring god service og høj kvalitet med. Symbolet, som ud over navnet består af 4 pile, der peger ind mod midten, symboliserer det centrale i installationen, nemlig el-tavlen. Vi glæder os til at indføre logoet på alle platforme, og har allerede indført det på web. Tag godt imod det nye logo – vi er stadig de samme.