EL-TA A/S leverer el-tavler til nyt laboratorie- og kontorbyggeri i Novo Nordisk. Byggeriet opføres i Kalundborg, og EL-TA leverer tavlerne i underentreprise til Jytas A/S.

 

Novo Nordisk udvider med laboratorie- og kontorbyggeri

Der opføres et nyt laboratorie- og kontorbyggeri på 7.000 m2 i Kalundborg. Hertil skal EL-TA A/S i samarbejde med Jytas A/S, levere en 1.300 ampere hovedtavle med flere undertavler. 

Tavlerne er opbygget udelukkende med kombi-relæer og sektionsafbrydere for hver anden dinskinne. På den måde sikres en konstant og stabil forsyning, selv under service på dele af tavlerne eller installationen.

 

 

 

 

Høj forsyningssikkerhed er livsvigtigt for Novo Nordisk med forskningsprøver, der skal opbevares ved helt nøjagtige temperaturer i mange år. EL-TA har specialproduceret tavlerne efter tegninger fra Jytas, og opbygget dem med kvalitetskomponenter fra Cubic og ABB.

 

EL-TA leverandør til Jytas igennem mange år

Niels Henrik Andersen, projektleder ved Jytas fortæller om leverancen: “Vi har samarbejdet med EL-TA i mange år og er meget tilfredse med samarbejdet. Det kører upåklageligt og en af de ting, vi sætter pris på er den fleksibilitet EL-TA udviser. Har vi ændringer til tavlerne, kan det altid nås i produktionen.”