EL-TA leverer, som underentreprenør til AC i Vejle, el-tavler til Kirk-familiens nye museum i Billund – Teddy Bear Art Museum. Museet etableres i familiens tidligere hjem.

Mogens og Gunhild Kirk Johansen skaber, sammen med Gitte og Johnny Pinholt Thorsen, en ny børneattraktion i Billund. Nemlig det nye bamsemuseum, som sammen med Legoland og flere andre attrationer i Billund, skal være med til at støtte Billunds vision om at være Børnenes Hovedstad. Bamserne er, igennem en lang årrække, hentet hjem fra det meste af verden og bliver nu del af bamsemuseet. Museet åbner i 2018 og kommer til at huse et arbejdende værksted, hvor besøgende får indblik i det håndværk, det er at lave håndsyede unika bamser.

 

EL-TA fleksible

AC i Vejle har el-installationsentreprisen og direktør, Carsten Lund siger om samarbejdet med EL-TA: ”Vi har arbejdet sammen med EL-TA i mange år og bruger dem typisk, når entreprisen er af speciel karakter. EL-TA er fleksible og gode til at deltage aktivt i processen omkring det at finde den helt rigtige løsning til projektet. Det sætter vi stor pris på.”

 

Intelligent bygningsinstallation

EL-TA leverer hoved- og undertavle til Teddy Bear Art Museum. Museets el-installationer er KNX styret intelligent bygningsinstallation, der snakker sammen med bygningens CTS-anlæg. Belysningen har DALI-styring, som blandt andet gør det muligt at lave zoneopdelt dagslysstyring, dæmpning af lysniveau og PIR styring.