EL-TA leverer i underleverance til Hessellund El, el-tavler til OPP projektet ”P-hus til Det Nye Universitetshospital”. P-huset får helikopterlandingsplads på taget og plads til 700 biler.

P-huset opføres som et offentligt-privat partnerskab og Casa er hovedentreprenør på projektet. Huset bygges tæt på hospitalets Akutcenter, så akutte patienter, der ankommer med helikopter, kan transporteres direkte ned i akutmodtagelsen via elevator fra heliporten.

 

EL-TA leverer høj kvalitet

Hessellund El og EL-TA er stolte over at levere til projektet, og Peter Bosteen, ejer af Hessellund El, udtaler: ”Vi har arbejdet sammen med EL-TA i en årrække og ved, de leverer et kvalitetsarbejde. Alle leverandører på projektet er håndplukkede, så vi er 100 % sikre på, at del leverancen er succesfuld. EL-TA er en troværdig og konkurrencedygtig samarbejdspartner og samtidig lokal, som er en fordel for os.”

 

Hessellund El og DNU P-hus

Hessellund El har mere end 60 års erfaring inden for el-entrepriser og –leverancer. De leverer både til private og erhverv, og via en løbende og åben dialog er kunden altid i centrum. Det betyder, at Hessellund El holder, hvad de lover - både i forhold til pris, levering og kvalitet.

Til leverancen på DNU P-hus har EL-TA leveret 2 stk. 1.250A hovedtavler med automatisk omkobling i tilfælde af spændingssvigt. 1 fordelingstavle til brandtekniske installationer, 5 etagetavler og 1 fordelingstavle til helikopterport.