EL-TA A/S Domicil

Velkommen til vores nye domicil!

I andet halvår af 2024 åbner vi dørene til vores nye moderne hovedkontor og produktion.

Vores nye hjem er skræddersyet til at fremme kreativitet, samarbejde og trivsel for alle medarbejdere, samt optimere vores produktion til fremstilling af el-tavler.

Her vil vi sammen skabe fremtidens løsninger i et miljø, der er både inspirerende og funktionelt. Vi ser frem til at skabe nye minder, opnå milepæle og fortsætte vores rejse i disse nye og spændende omgivelser.

Et af de aspekter vi ser mest frem til ved vores nye domicil, er den markante udvidelse af produktions- og lagerkapaciteten. Med de nye større lokaler kan vi effektivisere vores produktion, logistik og lagerstyring, hvilket sikrer en øget kapacitet samt hurtigere og mere strømlinet service for vores kunder.

EL-TA A/S Domicil

Vi er stolte over at kunne meddele, at vores nye domicil strækker sig over knap 2000 kvadratmeter, samt mulighed for udvidelse med yderlig 2000 kvadratmeter, hvilket giver os enestående muligheder for vækst og udvikling. Denne rummelighed er et symbol på vores ønske og engagement i at udvide vores virksomheds rækkevidde, for at kunne imødegå den øgede efterspørgsel vi har oplevet de sidste år.

Indflytningen er planlagt til ultimo 2024, og vi ser med stor forventning frem til denne nye æra for vores virksomhed. Vi glæder os til at byde kunder, samarbejdspartnere og leverandører velkommen i de nye omgivelser.

EL-TA A/S Domicil

EL-TA A/S Domicil

EL-TA A/S Domicil

EL-TA A/S Domicil